Ringerike PK inviterer til sensommer feltstevne på Ringerike skytesenter (Buttentjern) søndag 25 aug

RPK ønsker velkommen til sensommer feltstevne på Ringerike skytesenter med utgangspunkt i Skytterhuset og i den tradisjonelle feltrunden. Men den fysiske distansen er kortet ned og et aller meste går på grusvei. Vi har laget en spennende og utfordrende løype som burde gi de fleste skytterne en utfordring men uten å være uoverkommelig. Løypa har til sammen 10 standplasser med avstander fra 15 til 50 meter skyteavstand. Standplassene er organisert med doble standplasser i starten og enkle mot slutten for å bidra til en så rask runde som praktisk mulig, og bidra til at den enkelte skytter kan gå så mange runder gjennom en dag som ønskelig. Det skytes alle vanlige klasser inkludert spesialfelt.

Vi starter tidlig søndag morgen med kaffesalg og påmelding

–        0800+åpning påmelding og kaffesalg

–        0900 senest – start første lag

–        1600 start siste lag!!

Ringerike PK selger kaffe, vafler, mineralvann og enkel mat i Skytterhuset gjennom hele dagen.

Velkommen til en trivelig skytedag på Ringerike skytesenter søndag 25 aug.