Feltstevne 24-25 august

RPK har planlagt og forberedt sitt årlige feltstevne den 25 aug en stund, og det er nå behov for innsats fra flere av medlemmene slik at vi kommer i mål med et vellykket feltstevne som er Ringerike PK verdig. Forberedelsene fortsetter med å klargjøre standplassene i feltløypa med oppmerking og fjerning av gress, og sette ned stolper for skivestativer. Lørdag 24 vil det bli montert skiveplater på standplassene og skutt funksjonær for de av klubbens medlemmer som har anledning til å delta, og nybegynnere som er under opplæring vil ha en fin anledning til å prøve feltskyting og stevneformen under veiledning og i rolige omgivelser. Alle som har satt seg opp til arbeid uansett funksjon under feltstevnet får sine resultater registrert uten å betale stevnestart. RPK medlemmer som ikke er aktive under stevnet betaler stevneavgift som andre gjester.

Dersom du fortsatt ikke har meldt deg på til innsats så er det fortsatt muligheter for å bidra, feltgruppa trenger bidrag til følgende:

–        Frem til fredag 23 aug – rydding av standplasser og montering av skivestativ – detaljer hos Ole M (felt at Ringerikepistolklubb.no) eller ifm ordinær trening

–        Fredag 23 aug fra 0830 Bane 5

o   utkjøring av skivestativer til 200-100 banen og montering av skivestativer i feltløypa – trenger bil med tilhengerfeste

o   klargjøring av sekretariat på skytterhuset – trenger bil

o   klargjøring av standplasskasser

–        Lørdag 24 aug fra 0830 Bane 5

o   utkjøring og montering av skiveplater – trenger bil med tilhengerfeste

o   Etablere sekretariat i skytterhuset

o   Funksjonærskyting frem til 1800

–        Søndag 25 aug fra 0830 Feltløypa

o   Gjennomføring av feltstevne

o   Rydding av feltløypa

o   Rydding av skytterhuset

Har du anledning til å delta på deler eller hele arrangementet ta kontakt med felt at ringerikepistolklubb.no eller Ole Martin under ordinære treninger. Vi trenger alle former for bistand til gjennomføringen og et flott feltstevne på Buttentjern.