Magnum Felt serie RPK – RPK Mag Lite lørdag 18 mai

Savner du organisert MAGNUM skyting eller har du behov for å blåse ut støvet av de grove skytterne før sommeren og årets Spesialfelt NM på Dagali kommer for nært uten at du har skutt?

Ringerike Pistol klubb har jobbet sammen med Tønsberg og Omegn Pistolklubb og LP Wilson med utvikling av et konsept til en forenklet MAG lite serie basert på modellen fra vinteren 2018, og prinsippene i Norgesfelt. Hensikten er å lage MAGNUM stevner som er enkle å gjennomføre og som gir trening mot FeltNM 2019

Vi inviterer derfor til de første approberte MAG lite stevnene på Ringerike skytesenter, RPK bane 5 Buttentjern lørdag den 18 mai 2019.

  • Skytestart 18 mai kl 0900 for første lag
  • 2x approberte stevner i hhv Mag 1 og Mag 2 (4 starter)
  • 25 skudd pr stevne
  • 50,- pr stevnestart

RPK MAG lite 2 og 3 stevnedatoer:

  • Skytestart planlagt 8 juni kl 0900 for første lag
  • Skytestart planlagt 6 juli kl 0900 for første lag

Videre planlegger Ringerike PK, TOP og LP Wilson å utvikle MAG lite konseptet med økt skyteavstand og tilpasset skiveoppsett. Det diskuteres både tilpasset FeltNM og andre skiveoppsett men tanken er at du skal kunne kjenne deg igjen på de respektive stevner i MAG lite serien. Og RPK bane 6 og TOP nye bane gir muligheter for skyteavstander helt opp til 100+ meter. Deltar du på skytingene kan du diskutere med oss og påvirke utviklingen.

TOP har planer med første skyting 19 mai, og deretter planer om 1 MAG lite skyting pr måned frem til FeltNM 2019, med tilsvarende tilpasset skiveoppsett og økte skyteavstander.