Månedlige arkiver: desember 2016

Bowlingskyting på bane 5

Bowlingskyting på bane 5, Torsdag den 29 Desember, fra kl 10:00. Siste skudd kl 16:00

Det skytes på fallfigurer av metall, formet som bowlingkjegler.

6 stpl med 5 mål på hver. Det lades med 6 patroner og skyting starter fra klar-stilling (45grader), på tid.

Påmelding på stedet, kr. 50 pr start. Beste omgang er tellende.

Julepremie til klassevinnere

Klasser:
Fin, kal 22 og 32
Grov/Mil  kal 9 mm – kal 45  (ikke magnum)
Revolver, kal 38 –kal 45  (ikke magnum)
Spesialpistol, Kal 22-kal 45
Spesialrevolver, Kal 22-kal 45

NB: Splintsikre beskyttelsesbriller er PÅBUDT, både under skyting og opphold ved standplass.
Alle er velkommen, spesielt de som nylig har begynt å skyte. Vi har også lånevåpen

Hei alle sammen !

Først vil jeg beklage til alle at på grunn av en misforståelse gikk treningen 19.desember i vasken dessverre for de som hadde møtt opp. For å komme med et lite plaster på såret er det satt inn  en ordinær trening torsdag 22.desember fra kl 1800 . 2030 så håper så mange som mulig kan komme da. Vi roterer skyttere slik at alle får sjansen uten for lang ventetid, Dette vil bli siste trening i 2016 da vi har to stevner i romjula. Et stevne foregår i Ringerikshallen 28.des og ett på Bane 5 29.des. For stevne 28.12, Nais, kommer stevnenummer på kalenderen i løpet av 22.des med vanlig påmelding via mail. Stevne 29.des kommer på kalenderen i løpet av dagen, her vil det være påmelding før start på stevneplass.

Sist et ønske til alle våre medlemmer om en god Jul og et godt Nyttår! Så treffes vi til trening og konkurranse i 2017 🙂

John

 

Registrering av dugnadstimer på Bane 5/6

Hei alle sammen!

I forhold til utbygging av bane 6 og generell aktivitet i Skytefeltet ville det være fint om alle (som gjør/har gjort noe det være seg rydding/bygging/graving/prosjektering. . ja alt dere gjør for klubben), kan sende meg et estimert timeantall på deres dugnadsinnsats. Dette er for registrering av timer, IKKE navn, i forhold til klubbens egeninnsats i byggeprosjekt/Skytefelt. Når det gjelder alt vedrørende Bane 6 er dette spesielt viktig da egeninnsatsen er beregnet inn i byggekostnadene. Send timene på mail: sekretaer@ringerikepistolklubb.no.