Månedlige arkiver: oktober 2016

Stevner i Ringerikshallen i tiden frem til Jul/ Lufttrening onsdager

Hei !

Litt informasjon om stevner fremover. Det skytes Nais på mandag 17.okt, 7.nov og 14.nov. Hver dag er det 3 starter, kl 1800, 1900 og 2000. Grunnen til at det skytes 3 starter er at flest mulig skal få sjansen.  For alle stevner gjelder i utgangspunktet forhåndspåmelding, på pamelding@ringerikepistolklubb.no. Kom gjerne med ønske om starttidspunkt.

Torsdag 20.okt, 10.nov og 17.nov skytes Hurtig fin med 2 starter hver dag, kl 1800 og 1930. Vinteserien skytes i samme klasse (7F) gjennom hele vinteren. Samme påmelding gjelder som beskrevet for Nais.

Vi håper at flest mulig melder seg på og prøver seg på en stevnestart i uformelle omgivelser. Alle nevnte stevner skytes i Ringerikshallen og lånevåpen er tilgjengelig.

Vil også få gjøre oppmerksom på at det onsdager fra kl 1800 – 1930 er lufttrening i Ringerikshallen. Det skytes her på elektroniske skiver, avstand 10 m. Lånevåpen ( 5 stk) er tilgjengelig.

 

Og bolte fast sitt skap.

Hei dere

Vil minne våre medlemmer, både nye og gamle, viktigheten med å følge forskriften og bolte fast  våpenskapet. Et av våre medlemmer har hatt ubudne gjester i sitt hus av en eller flere personer, ifølge Politiet. Noe som i seg selv er svært ubehagelig og oppleve at fremmende invaderer sitt hjem og privatliv.

Heldigvis var skapet boltet fast i følge forskriften, slik at forsøket på å åpne det uten nøkkel mislyktes. Bildet taler vel for seg selv.

innbrudd våpenskap

Tekst og bilder er publisert med tillatelse fra medlemmet.

Start innetrening 2016/2017

Hei alle sammen !

Da er tiden kommet for å trekke inn i Ringerikshallen og treninger vil som vanlig bli på mandager og torsdager kl 1800. Det vil i utgangspunktet bli skutt et program på disse treningene, dette for å gi plass til at flest mulig skal få sjansen til å trene.  Vi har mange både nye og gamle medlemmer som ønsker å skyte så her får vi forsøke å gjøre det så rettferdig som mulig med å dele på den tiden vi har. Vil samtidig gjøre oppmerksom på at hallen kan disponeres til egentrening mot å betale kr 150,00 pr time. Timebestilling hos sekretær i klubben.

Kommende sesong vil prisen for ammunisjon være kr 40,00 pr eske med 50 skudd.  Våpen lånes gratis ut til de som har behov for det. For gjesteskyttere dvs. skyttere som ikke er medlem av klubben vil det gjelde en egenbetaling på kr 50,00 pr. trening og ammunisjon vil kunne kjøpes til kr 50,00 pr eske med 50 skudd. Det vil også for alle gjelde at ved bruk av lånevåpen skal kun ammunisjon kjøpt av klubben benyttes.

Videre vil vi forsøke å ha Nais stevne (8F) annen hver mandag og en torsdag hver mnd vil det bli skutt Vinterserie i klasse hurtig, fin (7F).

Håper vi også denne vinteren vil se så mange som mulig av våre medlemmer både på trening og ikke minst på stevnene.

Til sist et lite hjertesukk, har du litt fartstid i klubben og kunne tenkt deg å være skyteleder på en trening eller to i måneden så kontakt sekretær på tlf 995 47 362 eller mail sekretaer@ringerikepistolklubb.no så tar vi opplæring fortløpende.

Tømming av tomhylser på standplass

Hei RPK medlemmer

Dessverre må styret i RPK igjen informere medlemmene at vi har hatt ubudne gjester oppe på Buttenkjern igjen.

Tidligere har bøtten med tomhylsene blitt tømt beklageligvis av noen som ikke syntes at klubbens medlemmer kunne ha disse selv og få kg pris når det ble levert.

Tanken er å la disse pengene komme medlemmene til gode…

Men atter en gang er det blitt tømt oppe på Buttenkjern, denne gangen er det snakk om 75 kg+ med tomhylser som er blitt plukket opp av medlemmene. Vi i RPK styret ser dette som et simpelt tyveri fra klubbens medlemmer og behandler det deretter. Saken er anmeldt til Politiet.

Vi har snakket med skraphandlere i området og bedt de være oppmerksom at noen vil levere dette og bedt dem ta kontakt med Politiet eller oss. Håper medlemmene kan spre ryktet og holde ørene opne om noen kommer over eller hører noen tips om dette.