Månedlige arkiver: august 2016

MEDLEMSMØTE 18.aug 2016

Hei !

Styret innkaller med dette til medlemsmøte på bane 5, Buttentjern,  torsdag 18  aug. kl 1800. På møte vil det bli orientert om prosessen rundt bane 6, orientert om arbeidet som er lagt ned/legges ned i Samarbeidsutvalget samt smått og stort av spørsmål medlemmene måtte ha. Håper så mange som mulig har anledning til å delta for saklig/åpen dialog om hvilke tanker man har rundt RPK nå og i tiden fremover.

Treningen på torsdag vil bli tatt etter møtet er ferdig ca kl 1900.

Hei alle som egentrener på bane 5

Som de fleste av dere har fått med dere så er det blitt lagt ut en logg på bane 5 hvor det skal føres navn, antall skudd og kaliber ved egentrening ( på organiserte treninger og stevner føres samlet sum av skyteleder/stevneleder).

Denne MÅ føres da det er viktig å få full oversikt på antall skudd som skytes av hensyn til støy/utslippskonsesjon. Dette har dessverre ikke blitt gjort tidligere men bedre sent enn aldri. Vi ber om at medlemmene passer på slik at vi for fremtiden overholder reglene som gjelder for hele skytefeltet.

Vil samtidig også få presisere at skyting på bane 5 foregår fra  standplassbygg/naturlig baneområde. Sidene på standplassbygg er ikke å regne for et sikkert sted å stå når man skyter med hensyn til oversikt og sikkerhet for andre skyttere. Husk også at det skal utpekes skyteleder hvis det er to eller flere skyttere på en skytebane.

Feltstevnet 31 Juli

Nok et vellykket RPK arr. takket være alle som hjalp til å gjøre dette mulig. Dere gjorde en kjempejobb.

225 starter totalt, fint vær, fornøyde skyttere og en passe utfordrende løype.

TAKK ALLE SAMMEN

Anders
Feltkorporal