Månedlige arkiver: desember 2015

Litt førjulsinformasjon fra styret!

Hei alle sammen!

Her kommer litt informasjon fra styret om hva som har rørt seg i klubben siden sist vi hadde et allmøte:

Først vil vi gjerne informere om at årsmøte i år er lagt til 17.feb 2016 kl 1800 og saker man ønsker behandlet der må komme til sekretaer@ringerikepistolklubb.no eller skriftlig til sekretær innen 10.jan 2016. Dette er viktig da kun innkommende saker behandles på årsmøte.

Som dere alle sammen sikkert er klar over er innesesongen godt i gang men vi savner mange av dere på treningene i Ringerikshallen og ikke minst på Nais og Hurtigstevne som vi har en uke hver mnd. Derfor tar vi her en kjapp gjennomgang av treningstidene:

Mandager kl 1800-2030 : Div. trening .22 kal, her skyter vi ren egentrening men bruker gjerne Nais-programmet som utgangspunkt. Dette gjør at mange kan få skutt uten for lang ventetid på gangen. Vi vil her rotere på skytterne som til en hver tid er inne i hallen

Onsdager kl 1600-1800: Lufttrening på elektroniske skiver for klubbens medlemmer. Her er det lagt ned en skikkelig innsats for å få på beina et tilbud da skyting på Jernbanen forsvant i oktober. Nå er tilbudet klart og vi har luftvåpen til utlån så her er en mulighet for alle til å prøve seg. Her jobbes det også med å få på plass et tilbud til Jernbanepensjonistene og RIK i forkant av vår trening kl 1600.

Onsdager kl 1800-1930: Satsingsgruppe, dette vil si at her er det minimalt med grunnleggende hjelp vedrørende våpen og programmer det skytes. Her skytes det blant annet Fripistol, et konsept du kan prøve deg uten spesialvåpen men som krever mye av deg som skytter.

Onsdager kl 1930-2100: Denne tiden disponeres av gruppa som holder på med Dynamisk Sportskyting.  Dette er innevarianten av det som vanligvis skytes onsdager etter kl 1800 på Bane 5. Er du interessert så møt opp eller kontakt Magnus som er leder av gruppa.

Torsdager kl 1800-2030: Denne dagen tilsvarer mandager og programmene vi skyter vil være noenlunde tilsvarende men justeres litt mot kommende banestevner (evnt. også Norgesfeltstevner)

I tillegg til dette disponerer vi også lokalene i Ringerikshallen onsdager 1100-1300 og lørdager 1100-1300. Disse tidene kan bestilles av medlemmer av Ringerike Pistolklubb med fullført sikkerhetskurs samt fullført/godkjent 6 mnd. periode mot betaling av kr 150,00 pr.time. Denne prisen er selvkost da det er dette Ringerike Kommune tar for leie av hallen pr. time. For bestilling av tid kontakt sekretær pr. mail eller telefon i god tid. Man vil i disse tilfeller få utlånt kort til dør nede, nøkkel til skytebane samt nøkkel til vendeanlegg. For bestilling av tid utover dette kontakt sekretær og vi vil se hva som er tilgjengelig av tider, prisen vil i disse tilfellene være den samme. Det betales for timene ved utlevering av kort/nøkler.

Så som dere ser har den siste tiden vært travel med å følge opp det vi lovte, nemlig økt aktivitet for alle klubbens medlemmer. Dessverre tar det tid å få ting på plass men nå er tilbudet økt og klart til bruk. Så ingen grunn til å sitte på gjerde men bli med og gjør RPK til en klubb med aktive medlemmer så skal vi i styret fortsette å gjøre vårt beste for at det er gøy, sosialt og attraktivt å være medlem av RPK.

Vil også få legge til at flere i styret ønsker seg telefontid og henstiller til alle medlemmer som skal ringe oss, forsøk så langt det er mulig å gjøre dette mellom kl 1630 og 1900 på hverdager. Vi har også jobb og familie 😀

Hvis vi ikke sees før Jul så et ønske om en God Jul til dere alle !

John                                                                                                                                                                                                   for Styret i RPK