Månedlige arkiver: september 2015

Oppstart av Satsingsgruppe

Det har i en tid blitt etterlyst en egen trening for de som ønsker å satse litt ekstra på baneskyting i en eller flere grener.  Styret har diskutert og blitt enige om at vi ønsker å forsøke oppstart av en egen trening hvor man vil legge lista en del høyere enn vi gjør på de vanlige treningene vi har. Dette vil være et tilbud til deg som ønsker å satse på baneskyting opp mot nasjonalt nivå (og kanskje lenger). Interesserte kan melde seg til Frank på mail banemester@ringerikepistolklubb.no så kan vi få en oversikt over hvor mange som ønsker dette samt hvilken dag som vil passe best.

Styret i RPK

Medlemsmøte 29.sept 2015 kl 1900

Hei alle medlemmer !

Tirsdag 29.sept 2015 kl 1900 i Samferdselssalen (ved jernbanen), arrangeres medlemsmøte. Her er ingen sak fore liten og ingen sak for stor. Styret vil informere litt om hvor vi står pr i dag og hva vi ønsker å jobbe med fremover. Men mest av alt ønsker vi at dere medlemmer skal komme for å få svar på de spørsmål dere måtte ha.

Styret i RPK

Skytestopp i forbindelse med jakt fra f.o.m 25.sept -t.o.m. 2.okt 2015

Hei

Som vanlig er det skytestopp en uke i forbindelse med jakt, dette vil si at siste ordinære trening er 21.sept. Torsdag 24.sept skytes klubbmesterskap i 7M. Etter skytestopp planlegger vi å komme i gang innendørs. Mandag 5.okt blir mest sannsynlig brukt til nødvendige reperasjoner/utbedringer i Ringerikshallen og så håper vi å være klar til innsesong fra torsdag 8.okt kl 18.00

 

Klubbmesterskap, Grov

Klubbmesterskap arrangeres Lørdag 19.sept. 2015 på Bane 5, Buttentjern Skytefelt. Det vil bli skutt  følgende klasser:

1. VM Grov kl 10.00

2. Hurtig Grov kl 12.00

3. Nais Grov kl 14.00

Kort frist men håper mange kan delta.  Påmelding sendes til pamelding@ringerikepistolklubb.no

 

 

 

Klubbmesterskap Felt 2015

Lørdagens (5.sept) Norgesfeltstevne vil også være Klubbmesterskap i feltskyting 2015. Det vil være anledning til å skyte fredag på funksjonærskytingen. Spørsmål og påmelding rettes til Anders ( se kunngjøring om Norgesfeltstevne)

John